Social networks:
 
 
RSS:
 
Jezici:   

Davor 20 god, Zg.

Bavim se baseballom u BK Medvednica.

Uglavnom…baseball je sport u kojemu se napreduje jako sporo…za svaku, pa i najmanju sitnicu koju želimo poboljšati u svojoj igri potrebni su mjeseci, a nekad i godine treninga.

Na kraju prošle sezone treneri Nikola Klobučar i Nikola  Zagorac počeli su sa 3 moja suigrača i samnom sa kondicijskim pripremama u  teretani za početak nove sezone.

Prvih par tjedana radili smo na tehnici izvođenja vježbi kako bi spriječili ozljede i izvukli maksimum iz svake vježbe – jer neki od nas su već bili po teretanama ali smo krivo izvodili neke vježbe. Zatim su krenuli treninzi snage, pa eksplozivnosti, agilnosti, neki specifični za baseball, itd… Već nakon 3 mjeseca sam se osjećao jače nego ikad.

Motivacije nije falilo, na treninzima je uvijek bio prisutan barem jedan Nikola koji nas je vodio. Naravno, kako je prehrana najvažnija počeli smo jesti više i kvalitetnije da dobijemo na masi. Ali što je najvažnije naučili smo koja je hrana najbolja za print bitcoin bills nas i u kojim količinama.

Polako je došla i nova sezona i rezultati treninga se vide. Već na pripremnim utakmicama smo počeli udarati loptice dalje nego ikada pa su neke letjele i izvan terena što se prije nije baš često događalo (mislim da je to dovoljno dobar opis za one koji ne kuže baš baseball). Inače nam je ovo jedna od najboljih sezona.
   
objava: 04.05.2012. 14:05:10 | komentara: 0 | by:

Odgovorite