Osobni treninzi su najbrža i najbolja  opcija da dođete do željenog cilja.

Radi se individualno i osobni trener je taj koji će osmisliti program posebno za vas, sukladno vašim ciljevima i mogućnostima.

Osim toga, na treneru je da vas nauči pravilno izvođenje vježbi, prati vaš rad, savjetuje o prehrani i pobrine se da dođete do željenog cilja u najkraćem mogućem roku, a da pri tome ne ugrožava vaše zdravlje i sigurnost kako bi došao prije do cilja.

Radeći s osobnim trenerom drastično skraćujete vrijeme koje bi vam bilo potrebno da sami to sve naučite, a upravo radi tog dugog procesa učenja jako puno ljudi odustaje od vježbanja jer ne vide rezultate i nakon višemjesečnih treninga koji su zapravo bili neučinkoviti.

Odmah ću vam reći da nema nemogućeg, ono što želite postići vam je nadohvat ruke i dobrim djelom ovisno i o vama i vašem angažmanu , a ja sam ovdje da vas usmjerim i odredim način treninga kojim ćete najbrže i najkvalitetnije doći do željenih rezultata, skratim vrijeme učenja kako bi poslije mogli samostalno trenirati, osiguram da pravilno naučite tehniku,te savjetujem o prehrani, budem psiholog i motivator.

Da, trebat ćete i psihologa i motivatora jer ponekad možda neće biti lako, svakome od nas dođe trenutak slabosti, želja da odustanemo  i slično, posebno ljudima koji nemaju ugrađene navike vježbanja i pravilne prehrane. To im je sve novo i puno iskušenja, no zato sam ja ovdje da vam ne dozvolim skretanje s puta i motiviram vas .

Neću vam lagati i obećavati rezultate preko noći ili u svega par treninga kao što često negdje možete vidjeti ili ćuti jer to je LAŽ, takvo što ne postoji.

Ono što vam mogu garantirati su izvrsni rezultati u najkraćem mogućem realnom roku, ovisno o željama .

Ništa manje važno što nudim je maksimalna posvećenost svakome od Vas, otvorenost i pristupačnost i to smatram izuzetno bitnim da bi došli do željenih rezultata. Jer vaš uspjeh je i moj uspjeh i zadovoljstvo.

Na kraju svega , nakon odrađenog trenažnog procesa sa osobnim trenerom vi ćete osim sa željenim promjenama na tijelu i zdravlju izaći i sa znanjem koje će vam omogućiti da počnete samostalno učinkovito trenirati.

 

 

The person who makes a success of living is the one who see his goal steadily and aims for it
unswervingly. That is dedication.—Cecil B. DeMille