Ukoliko niste iz Zagreba pa niste u mogućnosti  koristiti osobne treninge, ili jednostavno želite sami trenirati, a još uvijek želite nadzor trenera koji će se brinuti o vašem radu i napretku onda je online treniranje idealno za Vas.

Kako to funkcionira?

Kako bih mogao napraviti program koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama i životnim navikama  prvo što ćemo napraviti je detaljno prikupljanje podataka o vama,  vašim navikama,zdravlju, prehrani, prijašnjem iskustvu sa treninzima i vježbama , potrebama, željama i ciljevima.

Sukladno našem dogovoru i ciljevima dobit ćete napravljeni plan i program vježbanja i prehrane.

Nakon toga, naša suradnja tu tek počinje.

Tijekom dogovorenog perioda imat ćete stalnu email podršku s moje strane, znači otvoren sam za sve nejasnoće, problema oko treninga, dvojbi oko prehrane gdje ću vas savjetovati i naučiti pravilnoj prehrani ili bilo kakvo pitanje ako imate ništa neće proći neodgovoreno.

Istim putem ću pratiti vaš napredak kroz slike , mjere i korigirati prehranu i treninge ovisno o vašem napretku.

Kako bi se pobrinuo da vam sve vezano uz trening bude jasno, da su vam sve vježbe poznate i da dobijete osjećaj kako izvoditi trening  osigurat ću vam  1 osobni trening ili ako niste iz Zagreba , sve nejasnoće oko vježbi i demonstraciju istih ću vam osigurati putem video snimki ukoliko će biti potrebno.

Kako bih se mogao svakome detaljno posvetiti i koncentrirati se na njegov rad i rezultate neću primati više od 5 klijenata za online coaching odjednom. Tako da kada se sva mjesta popune morat ćete pričekati dok se ne otvori mjesto i o tome ću vas obavijestiti na stranici i facebook profilu.